Alakformáló kezelések

 • kavitáció
 • vákuumos
 • tripoláris

Mi történik a kavitációs kezelés során?

A kavitációs ultrahang által generált hullámoknak köszönhetően a zsírsejtekben stimulációs hatására végtelen mennyiségű mikrobuborék képződik, fokozatosan kitágulnak, megnőnek kezelés során. A zsírsejtek fala ezt a mozgást nem tolerálják és végezetül összeomlanak, a bennük található zsír kifolyik, következhet a szervezetből való kiürítés. Könnyedén szabadulhatunk meg a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől.

Mi történik a vákuumos kezelés során?

A vákuumos kezelés serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását gyorsítja, végeredményben az anyagcserét serkenti. A technika alapja a vákuum ismétlődő, pulzáló hullámai, a bőr alatti szövetek összenyomásával stimuláljuk a sejtanyagcserét, ez a szövetek közötti jobb kommunikációt eredményezi, növeli a bőr rugalmasságát, egyenletesebb bőrtónust hoz létre.

Mi történik a Tripoláris rádiófrekvenciás feszesítő, cellulitisz kezelő, zsírbontó testkezelés során?

A rádiófrekvenciás kezelés elmélete A tripoláris rádiófrekvencia nem más, mint a 3 elektróda (pólus) között áramló elektromágneses hullám, mely hatékonyan képes kezelni a felületi zsírréteget, miközben látványosan feszesíti a bőrt és a kötőszövetet is. Az eljárás a bőr elektromos ellenállása révén fejti ki a hatását. A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, mely felmelegíti a kötőszövetet és a zsírszövetet. A tripoláris rádiófrekvencia által kifejtett hő a zsír konzisztenciáját megváltoztatja, elfolyósítja, miközben a sejtmembrán áteresztővé válik. A cseppfolyósodott zsír a sejtfalon keresztül távozik. A zsír és méreganyagok ezt követően a nyirokkeringésbe kerülnek és elszállítódnak, végül pedig a kiválasztó szervrendszer segítségével kiürülnek a szervezetből. A tripoláris rádiófrekvenciás hő másik figyelemreméltó hatása a kötőszövetet érinti. A magas hőmérséklet azonnali, rögtön látható hatása, hogy a kollagén rostokat összehúzza, így feszesebbé válik a bőr. (A kollagén rostok felelnek a bőr tartásáért, idővel csökken a számuk és a minőségük is romlik.) A kezelés hatására jól láthatóan feszesebb, ruganyosabb lesz a bőr. A cellulit (narancsbőr) csökken, mivel a bőrréteg alatti megnagyobbodott zsírsejtek kisebb térfogatúvá válnak, nem nyomják kifelé a bőrt és utat engednek a keringési rendszernek, hogy a salakanyagok is kiürülhessenek. Ugyanakkor a hő hatására élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés.

Lávaköves masszázs

A forró kövek gyógyító és jótékony hatását már az ókorban ismerték. A mai modern lávaköves masszázs ugyanezeken az alapokon nyugszik: a kézzel történő masszírozás helyett vulkáni üledékes kőzetű sima, lapos köveket használnak, melyeket felhevítve a test különböző akupresszúrás pontjaira helyeznek, átmasszírozzák velük a testet, vagy óvatosan az izmokba nyomnak, izmok mellett csúsztatnak.

Kezelés menete:

 • A köveket, és a masszírozandó terület speciális olajjal történő bekenése
 • A lávakő felhelyezése.A lávakő hosszú ideig megőrzi a hőt, a meleg hatására az illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe is be tudnak jutni, mint egyéb masszázsfajtánál.
 • A masszázs nyugodt környezetben, lágy, relaxációs zene mellett.
 • Kezelési idő: 60 vagy 90 perc

Fejfájás elleni masszázs

Szegmensmasszázst alkalmazva a gerinc idegkilépési pontjain haladunk végig a masszázs során.

„Newborn” masszázs

A Newborn egy aromaterápiás masszázs, melyet növényi eredetű olajok és illóolajok kombinációjával végzünk. A masszázs során elillanó és belélegzett olajok nyugtatóan és és frissítően hatnak érzékszerveinkre. Az olajok hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energetizáló illetve vitalizáló ereje.

Kezelés menete:

 • Az egész test masszázsa svédmasszázs technológiával, krémmel illetve aromaterápiás illóolajokkal.
 • Talpreflex, vádli, mindkét combizom, hát, has, kezek, mell, dekoltázs, arc.
 • Kezelési idő: 90 perc

Sportmasszázs

A mélyebb szövetekig ható erős masszázs. Alkalmazása különösen ajánlott sporttevékenységeket megelőzően az izmok rugalmasságának növelésére. Sportolás után főleg az izomláz megelőzésére, az izomfeszülés megszüntetésére jó.

Kezelés menete:

 • Vádli, hátsócomb és hát masszírozása lendület masszázsolajjal.
 • Kezelési idő: 40 perc

Talpreflexzóna-masszázs

Ez a masszázstechnika az akupresszúra kifejezetten talpon végzett módozata.
Alapja az a felismerés, hogy a lábon visszatükröződik a különböző testrészek, szervek állapota. Így a lábon lévő zónák masszírozásával pozitívan tudjuk befolyásolni a szervek működését. Hozzájárul a salakanyag kiválasztásához és fájdalomcsillapító hatása is van. Rendszeres kezeléssel fenntartható a jó egészség, és idejében felismerhetők a korai figyelmeztető jelek.

 • Kezelési idő: 20 perc

Gyógymasszázs (svédmasszázs)

A gyógymasszázs egy terápiás célzattal alkalmazott eljárás. Helyileg fokozza a keringést, ezáltal nő a vénás visszaáramlás, ami csökkenti a szív terhelését. A keringés javulása következtében fokozódik a bőr rugalmassága, az izmok vérellátása. Izomlazító, relaxációs hatása miatt az egyik legkedveltebb terápiás mód.

Kezelés menete:

 • Hátmasszázs
 • Kezelési idő: 25 perc
 • Egész test masszázs
 • Kezelési idő: 50 perc

Stresszoldó Managermasszázs

Ezzel a kezeléssel kiszabadulhat a hétköznapok szorításából, kikapcsolódást nyújtunk az Ön számára.

 • Hatása: felgyorsítja az anyagcserét, tartós ellazulást biztosít az izmoknak és méregteleníti a szervezetet.

Kényeztető-relax aromamasszázs szőlőmagolajjal

A masszázsolaj a természes alapanyagok tárháza. Rengeteg telítetlen zsírsavat, E-vitamint, Béta-karotint tartalmaz. Összetételének köszönhetően regenerálja és fiatalítja a bőrt, szinten tartja a vízháztartást, védi a bőrt a külső, káros hatásoktól és lassítja az öregedést.

Melegterápiás testtekercselés

Alakformálás, narancsbőr kezelése: speciális testtekercselési módszer,amellyel jó erdményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit-os bőr javitása területén.meleg-terápiás eljárás amelyel szauna hatást érünk el.
Kezelés menete:

 • -Zsírégető hatóanyag tartalmú krémel bekenjük a kezelt területet
 • - fetekerjük a speciális fóliát
 • - 30 perc pihenés a hőtakaró alatt

A kezelés hatására a bőr feszesebbé válik,gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere.

Ára: 4500 Ft

Iratkozz fel hírlevelünkre
E-mail cím:*
Név:*