Szempilla lifting

A szempilla liftinggel gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat vendégének, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. A szempilla lifting eljárás során a szemhéjra, egy speciális szilikon padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe. A szilikon padok tökéletesen illeszkednek a szem vonalához, a szempillák hosszúságától függően választhatunk S, M, L méretek közül. A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz.

Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt érhetünk el, ha a szempillákat megfelelő anyagokkal ápoljuk az eljárás befejeztével, illetve otthoni használatra is javasoljuk vendégünknek, az egészséges és erős szempillák érdekében.

A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető tartós festékkel, és egy nap elteltével bátran sminkelhetjük és moshatjuk. Hatása akár 4-6 hétig is kitart.

Kinek ajánljuk?

 • Aki egyszerűen csak szeretne látványosabbá tenni a tekintetét
 • Akinek túl egyenes a szempillája
 • Akinek a megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái
 • Akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni
 • Aki nem szeretne szempilla hosszabbítást viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne
 • Aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme
 • Aki olcsón szeretne tartós megoldást


A szempilla lifting eredménye hasonló, mint a már évek óta ismert és sikeresen alkalmazható iCurl szempilla göndörítésé. A két eljárás között elsősorban a kivitelezéshez használatos eszközökben van különbség, így mindenki eldöntheti, hogy ennél a remek szolgáltatásnál melyik módszerrel dolgozik szívesebben. A rövid szempillákhoz, illetve a mélyen ülő szemekhez elsősorban a szilikon párnás lifting módszert javasoljuk, a hosszabb, egyenes szempillákhoz a klipszer módszer a legpraktikusabb.

Microblading

Az egyik legkifinomultabb szemöldök tetoválási módszer a száltechnika, mellyel teljesen természetes hatású szemöldök készíthető. Akik nem járatosak a sminktetoválásban észre sem veszik, hogy tetoválás történt. Az így elkészült szemöldökre jellemző a dúsabb hatás, a természetesebb színhatás, a lágyan ívelő forma erős kontúrvonalak nélkül. A saját szemöldök szálirányhoz igazított, vékony tetovált szálacskákból felépülő, archoz illeszkedő szemöldökforma, mely megtévesztően hasonlít az eredetire.

Ennek az eljárásnak az elterjedésével azok is kedvet kaptak a szemöldök tetováláshoz, akik csak kissé hangsúlyosabb, kissé dúsabb szemöldököt szerettek volna és a fő elvárás a természetesség volt. Az eredmények pedig igazán meggyőzőek.

Tű nélküli mezoterápia

Szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül!) egyedülállóan hatékony módon szívódik föl a bőrben a tű nélküli mezoterápiánál, mint bármely hasonló elven működő eljárás kizárólag analítikai tisztaságú és steril készítmények használata megengedett a szépészeti kezelés (ugyanúgy, mint az injekciós kezelések esetén), amelyek semmilyen fölösleges adalékot nem tartalmaznak, ezért bármilyen allergiás reakció, illetve fertőzés veszélye megszűnik a tű nélküli mezoterápiás kezelésnél. Ez a szépészeti eljárás tehát gyakorlatilag veszélytelen, kellemetlen, fájdalommentes és a mellékhatások kizártak.

A Tű nélküli mezoterápia kiváló kezelést nyújt a következő kozmetikai-illetve esztétikai problémák megoldására:

 • gyulladt, aknés bőr kezelése vitaminokkal
 • száraz, érett bőr behidratálása
 • Hajszálerek (rosacea) kipirosodásának enyhítése
 • szárazsági (szarka) ráncok kisimítása
 • szemkörnyék, nyak- dekoltázs kisimítása
 • kézfejek puhítása, illetve „öregségi”májfoltok halványítása
 • különböző pigment rendellenességek (májfolt, terhességi folt, napégés) halványítása
 • cellulit kezelése
 • testfeszesítés
 • zsírbontás

Szempilla hosszabbítás

Mi az a szempilla hosszabbítás?
A 6D műszempillák egyedülálló, tartós, szintetikus szálak, melyeket egyesével illesztünk hozzá a saját természetes szempilla szálaihoz, ezzel hosszabb, sötétebb és sűrűbb szempillákat nyújtva, melyek 5-8 hétig tartanak; ez az időtartam függ:

 • Felhasznált anyagok minőségétől
 • Szakszerű felhelyezéstől
 • Az adott személy mennyire gondosan kezeli őket
 • Az adott személynél a szempillák természetes növekedési ciklusától
A szempilla készítés 2004-ben vált igazán népszerűvé és azóta új iparág alapul rá. Amerikában az egyik legkeresettebb szolgáltatás, ennek köszönhetően pár éve már szinte minden amerikai szalonban alapszolgátatássá vált. Hazánkban is elterjedt, várhatóan pár éven belül minden kozmetikai szalonban alapszolgálatás lesz.

A szempilla készítés előnyei:

 • Növeli a saját szempillák hosszát,
 • Tartósan sötétebb szín a természetes szempilláknak,
 • A szempilla hosszabbítás megemeli a szemet és nyitottabbá teszi azt,
 • Fiatalosabb kinézetet ad,
 • Időt takarít meg a vendégnek, mivel nem kell szempillafestéket használniuk,
 • A használt ragasztó színe fekete, így olyan hatást kelt, mintha szempilla festéket használnának, festékcsomó nélkül
A Gold LASHES összes terméke az OÉTI által nyilvántartásba vett, az EU kozmetikumokra vonatkozó direktívái által megszabott összetevőkből áll. A Gold LASHES által kifejlesztett technológia fájdalommentes és annyira relaxáló, hogy a legtöbb vendég álomba merül.

Mi a szempilla hosszabbítás,vagy más néven 6D műszempilla?
A szempilla hosszabbítás egy népszerű új szolgáltatás, amely hosszabbítja és dúsítja a természetes szempillák kinézetét. A 6D műszempillák egyedülálló szintetikus szempilla szálak, melyeket úgy pöndörítettek, hogy tökéletesen utánozzák a természetes pillákat. Egyesével helyezzük fel őket egy-egy természetes szempillára, hogy természetes, gyönyörű és érzéki kinézetet eredményezzenek. A 6 dimenziós műszempillákat mindennapi használatra fejlesztették ki.

Mennyi ideig maradnak fent a 6D műszempillák?
Megfelelő felhelyezéssel a szempilla hosszabbításkor felhelyezett műszempillák a természetes szempillák növekedési ciklusának a végéig tartanak. A természetes szempillák élettartama egyénenként eltérő, és a mindennapi evékenységektől is függ, de általában elmondható, hogy 4 hétig a műszempillák 80-90%-a fent marad.

Használhatok szempillafestéket, ha 6 dimenziós szempillát viselek?
Igen, lehetséges, de nem szükséges, mivel a szempilla hosszabbítás azt az illúziót kelti, hogy már használt szempillafestéket. Csak vizes alapú festéket szabad használni, NE HASZNÁLJON OLAJ ALAPÚT VAGY VÍZÁLLÓT.

Hogyan viseljem gondját a szempilla hosszabbításnak?

 • A szempillákat 24óráig ne érje víz.
 • Kerülje a forró gőzt vagy szaunát.
 • Ne dörzsölje szemeit.
 • Vizes alapú szempillafestéket alkalmazzon, ha szükséges.
 • Víz alapú szempillafesték eltávolítót használjon.

Hyaluronsavas kezelés

A hyaluron serkenti a kollagén és elasztin rostok szintézisét. Így javul a bőr rugalmassága, feszessége. A ráncok kisimulnak, javul a bőr vérellátása, a bőr méregtelenítése. A hyaluron termékek visszaállítják a bőr vízháztartását. Jelentősen javul a bőr tónusa, visszanyeri fiatalos, friss, bársonyos külsejét. A hatása azonnal szemmel látható.

Tartós smink - Kozmetikai smink tetoválás

Tetováláskor a pigmenteket tű vagy tűk segítségével injektáljuk be a bőrbe. Ehhez különböző fajtájú és méretű tűket lehet felhasználni. Régebben akupunktúrás tű volt használatos, manapság azonban, minden tetováló géphez a gyártó cég készít ahhoz alkalmas tűt, annak tartozékait vagy a legmodernebb és legsterilebb esetben higiéniai modult. A Nouveau Contour™ az egyetlen olyan eljárást biztosítja, amely 100%-osan kizárja bármely fertőzés lehetőségét. Nouveau technikák lehetővé teszik olyan egyedi professzionális sminktetoválás készítését, melyeket csak a legfejlettebb tetoválógéppel és a legkiemelkedőbb szakmai tudással lehet végezni.

Csinosan, szépen lefeküdni és ugyanígy ébredni - ez minden nő álma. Szépen ívelt szemöldök, igéző szemek, sűrű szempillák, rúzsozott hatású ajkak 5 éven át tartósak maradnak!

Szemöldök tetoválás készítése
Sminkhatású szemkontúr készítése: „füstös szem, azaz smoky eyes”
Szájsatír készítése

Mikrodermabrázió

A pigmentfoltok, elszarusodási és öregségi foltok, sebhelyek, a nap okozta károk már az első kezelés után jelentős javulást mutatnak. Az aktív akne (szőrtüszőgyulladás, akne, pörsenések) is eredményesen kezelhető.

A felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőrazonos és bőraktív krémekkel tápláljuk, hidratáljuk a bőrt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik.

Couperosa kezelés

Az arcon található hajszálerek kitágulása jelentkezhet bármely életkorban. Előfordulásának többnyire öröklött vagy hormonális okai vannak, de az egészségtelen életmód is nagyban hozzájárulhat a hajszálértágulatok kialakulásához.

A DERMA VISION Couperosa termékcsaládja egy szőlőmagból származó kivonatot tartalmaz, mely javítja az érfalak rugalmasságát ill. hatásosan véd a törékenységtől.

A természetes BIO-TRI-KOMPLEX hatóanyagot tartalmazó termékek megszüntetik a bőr vörösödését és hozzájárulnak az érfalak erősítéséhez. Az utrahanggal kombinált kezelés megkönnyíti a vér elszállítását és a pír látható enyhülését eredményezi. Ezen hatásai mellett megakadályozza a couperosa súlyosbodását vagy kiújulását. A bőr azonnal megnyugszik, kisimul.

OPT/SHR E-LIGHT ( IPL+RF ) Tartós szőrtelenítés

Ez az új szőrtelenítő technológia a pulzáló fény (IPL) és rádiófrekvencia (RF) előnyeit egyesíti, magas pulzus szám és alacsony energia használatával. Fokozatosan melegíti fel a szőrtüszőket, így semmilyen kellemetlen érzés nem tapasztalható, viszont maximális hatékonyságú, a bőrfelszín sérülése nélkül.

Az OPT/SHR E-LIGHT ezt a kezelési technikát alkalmazza a hűtő mechanizmussal együtt, így a kezelés garantáltan fájdalommentes.

Szőke szőrszálakon, a szőrnövekedés anagén (növekedési) és telogén (nyugvó) szakaszában is alkalmazható.

Nem javasoljuk ezt az eljárást, ha Ön 18 év alatti, ha a kezelés előtt egy héttel szoláriumozott vagy napozott, ha az elmúlt 2-3 hétben gyantáztatott, nyílt seb vagy sérülés esetén, terhesség és szoptatás alatt. A következő betegségek esetén nem javasoljuk az eljárás: epilepszia, cukorbetegség, kemoterápia, lázas állapot, szívbetegség, herpesz, fertőző betegség esetén, fokozott fényérzékenység, fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén.

Iratkozz fel hírlevelünkre
E-mail cím:*
Név:*