Ráncfeltöltés és ajakvastagítás

A kezeléssel eltüntethetők a kisebb nagyobb ráncok, a bőr feszesebb, rugalmasabb, a külső pedig fiatalosabb lesz. A kezelés látványos, hatása azonnal látható. Önnek ajánljuk, ha zavarják az arcán megjelenő ráncok, vagy keskeny ajkai helyett, vastagabbal érezné jól magát.

Hyaluronsavas ránctöltés 120.000 Ft
Botox kezelés 90.000 Ft

SEYO TDA- szelíd bőrfiatalítás

Klinikailag igazolt öregedésgátló terápia, ami tartósan feszesíti a bőrt injekciós tű használata nélkül. A hatóanyag hatszor mélyebben jut a bőrbe, a hagyományos kozmetikai kezelésekkel szemben.

TDA- Transzderminális applikáció A világ első bőrgyógyászati esztétikai terápiás módszere A SEYO hatása már az első kezelés után szemmel látható. A SEYO honlapján számos információt találsz arról, hogyan működik az eljárás. www.seyo.hu

PRP kezelés vagy Drakula terápia

A PRP kezelés vagy Drakula terápia az egyik legeredményesebb kezelés,ha bőr fiatalításról ,ránckezelésről vagy litingkezelésről van szó.Olyan kezeléstípus,mely semmilyen allergiás reakciót nem vált ki és minden bőrtípusra alkalmazható.Legnagyobb előnye,hogy teljes mértékben "testazonos"anyagot,azaz a páciens saját sejtjeit alkalmazzák a visszafiatalításra.a kezelés lényege,hogy az eljárás során a mezoterápiás módszerkhez hasonlóan,apró tűszúrásokkal juttatják a hatóanyagot a bőrbe.

Hatására:

 • nő a bőr rugalmassága, vízmegkötő képessége
 • hidratáltabbá válik az arc
 • új sejtek képződnek, így a bőr gyorsabban újul meg
 • tartós, jelentős mértékű ránckisimítást eredményez
 • fiatalító hatása mellett a bőrhibák, aknés hegek is halványodnak
Hatása 2-3 hét után teljesedik ki.Javasolt a kezelés 2-3 alkalommal történő megismétlése,ilyenkor jó ha a kezelések között van egy hónap szünet.A 3 kezelésből álló beavatkozás jótékony hatása általában 24-30 hónapon át megmarad.

A kezelés nem javalott:bőrbetegség,autoimmun betegség,májbetegség,rosszindulatú daganatos megbetegedés,láz,vérképzési zavar,véralvadásgátló szedése,AIDS,Hepatitis és terhesség esetén.

Ára 135.000 HUF -teljes arc és dekoltázs

Tű nélküli mezoterápia

Szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül!) egyedülállóan hatékony módon szívódik föl a bőrben a tű nélküli mezoterápiánál, mint bármely hasonló elven működő eljárás kizárólag analítikai tisztaságú és steril készítmények használata megengedett a szépészeti kezelés (ugyanúgy, mint az injekciós kezelések esetén), amelyek semmilyen fölösleges adalékot nem tartalmaznak, ezért bármilyen allergiás reakció, illetve fertőzés veszélye megszűnik a tű nélküli mezoterápiás kezelésnél. Ez a szépészeti eljárás tehát gyakorlatilag veszélytelen, kellemetlen, fájdalommentes és a mellékhatások kizártak.

A Tű nélküli mezoterápia kiváló kezelést nyújt a következő kozmetikai-illetve esztétikai problémák megoldására:

 • gyulladt, aknés bőr kezelése vitaminokkal
 • száraz, érett bőr behidratálása
 • Hajszálerek (rosacea) kipirosodásának enyhítése
 • szárazsági (szarka) ráncok kisimítása
 • szemkörnyék, nyak- dekoltázs kisimítása
 • kézfejek puhítása, illetve „öregségi”májfoltok halványítása
 • különböző pigment rendellenességek (májfolt, terhességi folt, napégés) halványítása
 • cellulit kezelése
 • testfeszesítés
 • zsírbontás

Szempilla hosszabbítás

Mi az a szempilla hosszabbítás?
A 6D műszempillák egyedülálló, tartós, szintetikus szálak, melyeket egyesével illesztünk hozzá a saját természetes szempilla szálaihoz, ezzel hosszabb, sötétebb és sűrűbb szempillákat nyújtva, melyek 5-8 hétig tartanak; ez az időtartam függ:

 • Felhasznált anyagok minőségétől
 • Szakszerű felhelyezéstől
 • Az adott személy mennyire gondosan kezeli őket
 • Az adott személynél a szempillák természetes növekedési ciklusától
A szempilla készítés 2004-ben vált igazán népszerűvé és azóta új iparág alapul rá. Amerikában az egyik legkeresettebb szolgáltatás, ennek köszönhetően pár éve már szinte minden amerikai szalonban alapszolgátatássá vált. Hazánkban is elterjedt, várhatóan pár éven belül minden kozmetikai szalonban alapszolgálatás lesz.

A szempilla készítés előnyei:

 • Növeli a saját szempillák hosszát,
 • Tartósan sötétebb szín a természetes szempilláknak,
 • A szempilla hosszabbítás megemeli a szemet és nyitottabbá teszi azt,
 • Fiatalosabb kinézetet ad,
 • Időt takarít meg a vendégnek, mivel nem kell szempillafestéket használniuk,
 • A használt ragasztó színe fekete, így olyan hatást kelt, mintha szempilla festéket használnának, festékcsomó nélkül
A Gold LASHES összes terméke az OÉTI által nyilvántartásba vett, az EU kozmetikumokra vonatkozó direktívái által megszabott összetevőkből áll. A Gold LASHES által kifejlesztett technológia fájdalommentes és annyira relaxáló, hogy a legtöbb vendég álomba merül.

Mi a szempilla hosszabbítás,vagy más néven 6D műszempilla?
A szempilla hosszabbítás egy népszerű új szolgáltatás, amely hosszabbítja és dúsítja a természetes szempillák kinézetét. A 6D műszempillák egyedülálló szintetikus szempilla szálak, melyeket úgy pöndörítettek, hogy tökéletesen utánozzák a természetes pillákat. Egyesével helyezzük fel őket egy-egy természetes szempillára, hogy természetes, gyönyörű és érzéki kinézetet eredményezzenek. A 6 dimenziós műszempillákat mindennapi használatra fejlesztették ki.

Mennyi ideig maradnak fent a 6D műszempillák?
Megfelelő felhelyezéssel a szempilla hosszabbításkor felhelyezett műszempillák a természetes szempillák növekedési ciklusának a végéig tartanak. A természetes szempillák élettartama egyénenként eltérő, és a mindennapi evékenységektől is függ, de általában elmondható, hogy 4 hétig a műszempillák 80-90%-a fent marad.

Használhatok szempillafestéket, ha 6 dimenziós szempillát viselek?
Igen, lehetséges, de nem szükséges, mivel a szempilla hosszabbítás azt az illúziót kelti, hogy már használt szempillafestéket. Csak vizes alapú festéket szabad használni, NE HASZNÁLJON OLAJ ALAPÚT VAGY VÍZÁLLÓT.

Hogyan viseljem gondját a szempilla hosszabbításnak?

 • A szempillákat 24óráig ne érje víz.
 • Kerülje a forró gőzt vagy szaunát.
 • Ne dörzsölje szemeit.
 • Vizes alapú szempillafestéket alkalmazzon, ha szükséges.
 • Víz alapú szempillafesték eltávolítót használjon.

Aranykezelés

Az arannyal nagyon jól tudjuk a bőrt fiatalítani,a ráncokat kisimítani, a tónusát javítani. Serkenti a bőr vérkeringését, a bőr vastagsága javul, hidratáltsága megnő, a bőr kisimul és feszesebbé válik, fénylőbb fiatalosabb lesz!
Időtartam: 90 perc

Hyaluronsavas kezelés

A hyaluron serkenti a kollagén és elasztin rostok szintézisét. Így javul a bőr rugalmassága, feszessége. A ráncok kisimulnak, javul a bőr vérellátása, a bőr méregtelenítése. A hyaluron termékek visszaállítják a bőr vízháztartását. Jelentősen javul a bőr tónusa, visszanyeri fiatalos, friss, bársonyos külsejét. A hatása azonnal szemmel látható.

Tartós smink - Kozmetikai smink tetoválás

Tetováláskor a pigmenteket tű vagy tűk segítségével injektáljuk be a bőrbe. Ehhez különböző fajtájú és méretű tűket lehet felhasználni. Régebben akupunktúrás tű volt használatos, manapság azonban, minden tetováló géphez a gyártó cég készít ahhoz alkalmas tűt, annak tartozékait vagy a legmodernebb és legsterilebb esetben higiéniai modult. A Nouveau Contour™ az egyetlen olyan eljárást biztosítja, amely 100%-osan kizárja bármely fertőzés lehetőségét. Nouveau technikák lehetővé teszik olyan egyedi professzionális sminktetoválás készítését, melyeket csak a legfejlettebb tetoválógéppel és a legkiemelkedőbb szakmai tudással lehet végezni.

Csinosan, szépen lefeküdni és ugyanígy ébredni - ez minden nő álma. Szépen ívelt szemöldök, igéző szemek, sűrű szempillák, rúzsozott hatású ajkak 5 éven át tartósak maradnak!

Szemöldök tetoválás készítése
Sminkhatású szemkontúr készítése: „füstös szem, azaz smoky eyes”
Szájsatír készítése

Mikrodermabrázió

A pigmentfoltok, elszarusodási és öregségi foltok, sebhelyek, a nap okozta károk már az első kezelés után jelentős javulást mutatnak. Az aktív akne (szőrtüszőgyulladás, akne, pörsenések) is eredményesen kezelhető.

A felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőrazonos és bőraktív krémekkel tápláljuk, hidratáljuk a bőrt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik.

Couperosa kezelés

Az arcon található hajszálerek kitágulása jelentkezhet bármely életkorban. Előfordulásának többnyire öröklött vagy hormonális okai vannak, de az egészségtelen életmód is nagyban hozzájárulhat a hajszálértágulatok kialakulásához.

A DERMA VISION Couperosa termékcsaládja egy szőlőmagból származó kivonatot tartalmaz, mely javítja az érfalak rugalmasságát ill. hatásosan véd a törékenységtől.

A természetes BIO-TRI-KOMPLEX hatóanyagot tartalmazó termékek megszüntetik a bőr vörösödését és hozzájárulnak az érfalak erősítéséhez. Az utrahanggal kombinált kezelés megkönnyíti a vér elszállítását és a pír látható enyhülését eredményezi. Ezen hatásai mellett megakadályozza a couperosa súlyosbodását vagy kiújulását. A bőr azonnal megnyugszik, kisimul.

Tartós szőrtelenítés

Chromolite - végleges szőrtelenítés az egyedülálló Smartlite-technológiával

A Chromolite készülék alapvetően egy speciális fénnyel dolgozik, melynek neve Smartlite.

A fény segítségével a következő kezelésekre képes a gép:
Végleges szőrtelenítés
Bőrfrissítés - fotorejuvenáció
Aktív akne

Köszönhetően az eljárásnak, most már bármely szőrzet - legyen ez szőke, ősz - sikeresen és véglegesen eltávolítható. Korábban a világos szőrszín a Melanin-tartalom miatt nehezen kezelhető volt, mindez a Smartlite-technológiával már a múlté.

Iratkozz fel hírlevelünkre
E-mail cím:*
Név:*