Kezelés töredezett hajvégek ellen

Legfőképp azoknak ajánljuk a MAC hajvágó gép általi szalonszolgáltatást, akik növesztik a hajukat. Végre itt a csoda, amivel a szépségszalonokban lehetőség van csak a haj hosszában lévő törött hajvégek vágatásra, anélkül hogy a haj hossza változna.

Előnyök:

  • Hatékonyan távolítja el a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket, a hajhossz megtartása mellett
  • A haj gyorsabban nő, gyönyörűbbé és élettel telibbé válik
  • Nem a hajhosszból vág, hanem minden hajszál végéből
  • Az eredmény azonnali puha és selymes haj


Tartós hajegyenesítés

A kezeléssel lehetőség nyílik arra, hogy a göndörödő vagy hullámos hajból úgy varázsoljunk szögegyenes hajat, hogy közben helyreállítjuk annak szerkezeti hibáit. Ráadásként a kezeléstől a haj több hónapig ellenáll a párának, így elkerülhető a nem kívánt göndörödés

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk.

Mi a kezelés menete?

Első lépés a hajmosás egy speciális samponnal, mely kinyitja a hajszerkezetet. Öblítés után a hajat megszárítjuk, majd felviszük a keratinban és kakaóban gazdag anyagot, melyet beleszárítunk a hajba. Szárítás után vasalóval aktiváljuk a felvitt anyagot, majd miután elkészült, kiöblítjük a felesleges agyagot a hajból. Végezetül egy pakolást kerül fel a hajra, mely lezárja a folyamatot.

Milyen végeredmény érhető el a kezeléssel?

A hajvégek egészségesek és természetes esésűek lesznek. Ragyogó fényű és könnyen kezelhető,egyenes frizurát eredményez a kezelés.

Meddig tart a végeredmény?

A hajszerkezettől függően körülbelül 3 ( de akár több) hónapig gyönyörűen fénylő, egészséges és egyenes lesz a haj.

Hajhosszabbítás - az új irányvonal

Sok hölgy álma a hosszú és egészséges haj. Szépségszalonunk képzett, tapasztalt fodrászai lehetőséget kínálnak Önnek, hogy álma valóra váljon!

Az INFRALIGHT SO.CAP-tól az egyetlen egyetlen olyan hajhosszabbító készülék a világon, ami a hideg eljárást az infravörös fénnyel ötvözi.
Az eredeti emberi hajból készült tincsek keratin lapocskákkal illeszkednek a hajhoz, mely által biztosított az erős és tartós illeszkedés.
Fodrászatunk a természetes és trendi színek széles választékát kínálja!

Iratkozz fel hírlevelünkre
E-mail cím:*
Név:*